Активности

Активности

Скриено во Снегот

Честитки за Ангела Стојанова! Нејзиниот расказ е избран за најдобар на распишаниот литератирен конкурс “Скриено во Снегот”! Честитки и за Ева Марија Петров чиј што

Повеќе »
Активности

Есенска креативна изработка

Локалната библиотека објавува Награден конкурс за „Есенска креативна изработка“ на која имаат право да се пријавуваат наши членови – ученици од 6 до 13 год.

Повеќе »
Активности

Дообновен лектирниот оддел

Дообновен лектирниот оддел во библиотеката со вториот дел од проектот поддржан од Министерството за култура, како дел од Програмата за поддршка на проекти од национален

Повеќе »