” Фенерче ” Награден Креативен Конкурс

Направете фенерче со материјали кои ги имате дома и во природата , учествувајте и освојте награде !!!
За нашите членови од основните училишта!!!
Изработките се доставуваат до 27.12.2022г.

автор: Твоја Библиотека

Отавете коментар