Промотивна акција по повод “Месецот на книгата”

Локалната библиотека денес доделува ваучери за бесплатно членство за сите првоодделенчиња од нашата општина!
Промотивнтата акција е по повод “Месецот на книгата” кој воедно е и месецот на основање на нашата библиотека!
 Воедно во двете основни училишта на креативен начин ги промовираме книгите и скриените светови во библиотеката кои чекаат да бидат откриени!

автор: Твоја Библиотека

Отавете коментар