Монографијата за великанот – актер и предавач Бранко Ѓорчев(1962-2013)

Во пресрет на интернационалниот фестивал на Дуодрама “Бранко Ѓорчев”, библиотеката ја претставува Монографијата за великанот – актер и предавач Бранко Ѓорчев(1962-2013) во која е прикажан животот и целото негово професионално остварување, сите успеси со осврти од негови соработници и најблиски личности, кои само ја потврдуваат неговата големина како човек, актер, професионалец, учител и патриот

автор: Твоја Библиотека

Отавете коментар