Литературен Конкурс “Изгубениот Елф”

Конкурсот е за нашите членови ученици од 4то до 9то одд. и трае до 27.12.2022г. Текстовите потпишани единствено со телефонски број се доставуваат во библиотеката!

автор: Твоја Библиотека

Отавете коментар