Приказна низ прошетка!!!

Нова пролетна поставка на едуктивна приказна за деца!!!
Прошетајте се во локалниот парк спроти градскиот музеј, следете ги бројките на таблите и уживајте во прекрасната сликовница на отворено и дознајте ги најголемите магични зборови!!!❤️

автор: Твоја Библиотека

Отавете коментар