За празникот “Св.Трифун” и “Денот на вљубените”

За празникот “Св.Трифун” и “Денот на вљубените” во Понеделник Ве очекува изненадување “Состанок на слепо” со книга!!! Со најновите книги од Книгохоличари!

автор: Твоја Библиотека

Отавете коментар