Натпревар Есенски пејзаж

Фотографијата која победи на натпреварот”Есенски пејзаж”. Истата е направена во Октомври во Михајлово за време на планинарски младински проект. Честитки за победничката – ученичка IVта год. чија желба да остане анонимна и ја почитуваме.
” Тоа што дел од моето доживување на прекрасната природа која ја доловив во еден микро миг, го споделив, е доволна награда за мене.” – ни изјави нашата ученичка!

автор: Твоја Библиотека

Отавете коментар