ДОНАТОРСКА АКЦИЈА НА ДЕТСКИ КНИГИ

🦉 Од Понеделник до Петок (од 03.07 до 07.07.2023) може да донирате користени детски книги. ⚜️
🦉 Ќе се примаат само добро сочувани книги, кои не се оштетени и се изданија кои се печатени по 2000та год. ⚜️
🦉 Книгите се доставуваат во локалната библиотека. ⚜️
🦉 Книгите ќе бидат подарени на дечиња од социо-ранливи категории.⚜️

автор: Твоја Библиотека

Отавете коментар