Јавна благдарност до Ротари клуб Неготино

Упатуваме јавна благдарност до Ротари клуб Неготино, кои донираа 278 лектири во библиотеката, со што го обновуваме лектирниот фонд за основно образование! Го поздравуваме препознавањето како и вреднувањето на значењето на книгите за деца !!!

автор: Твоја Библиотека

Отавете коментар