Печатените Дневни Весници

Секој ден во просториите на библиотеката, од 07 до 12:00ч, покрај стручна литература  можете да ги најдете печатените дневни весници и да го користите просторот за читање и проучување..

автор: Твоја Библиотека

Отавете коментар