Скриено во Снегот

🎁Честитки за Ангела Стојанова! Нејзиниот расказ е избран за најдобар на распишаниот литератирен конкурс “Скриено во Снегот”!
🎁 Честитки и за Ева Марија Петров чиј што расказ е пофален!v

автор: Твоја Библиотека

Отавете коментар