Anime
Напишано од Твоја Библиотека

АНИМЕ КЛУБ

За сите обожаватели на светски познатиот и заразен јапонски аниме жанр!!!
Сите заинтересирани можат да се пријават преку месинџер на библиотеката и да добијат информации за online средби и функционирањето на нашиот клуб „Џуџутцу“