Напишано од Твоја Библиотека

Натпревар и избор на„Најчитатели“

Секоја година Библиотеката го промовира читањето и читателската култура со натпревар и избор на „Најчитатели“ (во категории деца и возрасни)

Напишете коментар

Вашиот емаил нема да биде јавно објавен Задолжителните полиња се бележани со *