Литературен Конкурс- Мајка

Благодарност до сите дечиња кои со љубов ги изработиле творбите за своите мајки и во интерес на нивната радост библиотеката одлучи да ги награди сите учесници на конкурсот, во категорија креативна изработка со посвета во стихови и во категорија празнична поезија !!! Честитки до сите!!! Наградите може да се подигаат од Петок, секој работен ден !!!
Наградени учесници: Јована Трајкова, Екатерина Хаџиска, Христијан Јовановски, Теа Волчева, Андреј Делков, Филип Вучков, Слободан Смилковски, Ѓорѓи Георгиевски, Јована Алтанџиева, Митко Петков, Виктор Петков, Орце Петков, Благица Јованова, Евгенија Јанчева, Глорија Јанчева, Теодора Настова,Благица Накова, Веселина Вељанова, Ана Димова. ЧЕСТИТКИ !!!

Твоја Библиотека

Твоја Библиотека

Отавете коментар

Popup