Напишано од Твоја Библиотека

„Вторник е за приказна“

Секој Вторник од 17 до 18 ч во библиотеката читаме приказна, раскажуваме и илустрираме

Напишете коментар

Вашиот емаил нема да биде јавно објавен Задолжителните полиња се бележани со *