Напишано од Tvoja Biblioteka

Детски шаховски клуб ШАХ -МАТ во нашата библиотека

Шахот ја подобрува интелегенцијата, креативноста и концентрацијата !!!

Напишете коментар

Вашиот емаил нема да биде јавно објавен Задолжителните полиња се бележани со *